Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D

18,00 

Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks.  Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse  poolt Šveitsi-tüüpi juustus.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laos

Tootekood: IDC0212 Kategooriad: ,

Koostisosad: Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii.

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).

Kasutamine: Soovituslik doos:

Kõvad juustud / Emmental /Baby Swiss: 0,02 – 0,2 D / 100 l piimale

Ameerika Šveitsi tüüpi juustud: 0,01 – 0,02 D / 100 l piimale

Pool-kõva Maasdammer tüüpi juustud (kiiresti valmivad suure auguga juustud: 0,1 – 0,3 D / 100 l piimale

*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C

Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,030 kg
Mõõtmed 20 × 15 × 0,5 cm