Vaata ostukorvi "Laapensüüm MARZYME 150 MG" lisati ostukorvi.
holdbac

Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU

14.40 € Hind sisaldab 20% käibemaksu

Piimatoodete kvaliteedi parandamiseks säileaja jooksul.
Juuretis on spetsiaalselt valitud mitme-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Laos

Tootekood: IDC0116. Kategooriad: , , , , .

Toote kirjeldus

Koostises: Lactobacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii.

Omadused: Juuretis piimatoodetele. Väga aeglane ja vähese hapnemisega, moodustades vähesel määral L (+) tüüpi piimhapet, äädikhapet ja propioonhapet. Moodustab väga vähesel määral teisi happeid, nagu ka diatsetüüli.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU lisatakse koos juuretisega. Ta mõjutab positiivses suunas hapendatud toodete tekstuuri ja/või maitset, säilitades toodete iseloomulikud organoleptilised omadused.

Kasutatakse värsketes hapendatud toodetes ja juustudes.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU aitab säilitada toodete värskust säileaja jooksul, samuti aitab ära hoida osade kõrvalmaitsete teket säileaja ja transpordi jooksul.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU inhibeerib mittesoovitatavate mikroorganismide arengut bioloogilisel viisil – nt. pärmide, hallituste ja heterofermentatiivsete piimhappebakterite.

Efektiivus sõltub saastumist põhjustanud mikroorganismide tüvedest ja liikidest.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU ei ole mõeldud juustudes aukude moodustamiseks.

Kasutamine:

Hapendatud tooted:     Soovituslik doos:             100 – 150 DCU / 100 kg lõpptootele

(nt. jogurt, hapupiim, hapukoor, jne.)                  või 10 – 50 DCU / 100 l piimale *

Kohupiim                                                                    100 – 150 DCU / 100 kg kohupiimale

või 10-30 DCU / 100 l piimale

Mozzarella                                                                   100 – 150 DCU / 100 l soolveele

Feta ja feta-tüüpi juustud

Traditsiooniline                                                             5 – 20 DCU / 100 l piimale

UF                                                                                  20 – 100 DCU / 100 kg kontsentraadile

Pakis                                                                              40 – 150 DCU / 100 kg kontsentraadile

*sõltub tehnoloogiast (hapnemise temperatuurist, doseeritavast kogusest)
Doseeritav kogus on soovituslik. Tegelik doseeritavkogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt.

On soovitatav teha analüüse kõikide tootegruppide osas, mis sisaldavad värvaineid, värvuse muutust võib esineda sünteetilistel värvainetel – päikeseloojangukollane, karmoisiin, võlupunane (RED 40), erkpunane 4 R ja brilliantsinine.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

Lisainformatsioon: Holdbac YM juuretised on väljatöötatud, testitud ja müüakse baseerudes nende kaitsvatele omadustele. Kliendid, kes kasutavad neid juuretisi teistes tootegruppides teevad seda omal vastutusel.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU kasutatakse kui lisajuuretis koos hapendamisejuuretisega.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C.

Valmistatud: DuPont Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud.

Lae alla:

DuPont Danisco soovitused kohupiima valmistamiseks

DuPont Danisco soovitused Gouda tüüpi juustu valmistamiseks

Lisainfo

Kaal 0.01 kg
Mõõtmed 14.5 x 11.7 x 0.6 cm

Ülevaated

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes kirjutab ülevaate tootele “Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU”

Liitu uudiskirjaga

Liitusite edukalt meie uudiskirjaga. Täname Sind!


Makse ja tarneviisid


Partnerid: