yogurt

Juuretis VITAL NATURAL YOGURT 0,9 g jogurti valmistamiseks

1.10 € Hind sisaldab 20% käibemaksu

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks.
Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laos

Tootekood: IDC0192. Kategooria: .

Toote kirjeldus

Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Kasutamine: Soovituslik doos: jogurti valmistamiseks 1 pakk kuni 3 L piimale.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.

Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast

temperatuuril <= +4°C.

Valmistatud: DuPont Danisco France SAS

Halal ja Kosher sertifitseeritud.

Lae alla:

Jogurti valmistamise juhis VITAL NATURAL YOGURT 0,9g juuretisega

 

Lisainfo

Kaal 0.022 kg
Mõõtmed 7 x 7 x 0.2 cm

Ülevaated

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes kirjutab ülevaate tootele “Juuretis VITAL NATURAL YOGURT 0,9 g jogurti valmistamiseks”

Liitu uudiskirjaga

Liitusite edukalt meie uudiskirjaga. Täname Sind!


Makse ja tarneviisid


Partnerid: