Toiduainete tehnoloogia kõrgkooliõpik

70.00 

Raamat on mõeldud toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks ja võtab kokku toiduainete tootmise tehnoloogiad Eestis.

В наличии

Артикул: OTH0223 Категория:

Описание

Koostatud õpik on mõeldud eelkõige toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks, olles aluseks praktiliste õppevormide (labortööd, praktikumid) ning erinevate e-õppe materjalide väljatöötamisel.

Õpik sisaldab süsteemselt esitatud baasteadmisi:
1. Loomse- ja taimse toorme omadused, koostised jms
2. Toidutoorme töötlemise füüsikalis-keemilised ja bioloogilised põhiprotsessid
3. Olulisemate toiduainete tehnoloogia.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Toiduainete tehnoloogia kõrgkooliõpik”