Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,00 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laos

Tootekood: IDC0141 Kategooriad: , , , ,

Koostises: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar.diacetylactis, Streptococcus thermophilus

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).

Kasutamine: Soovituslik doos:

Kohupiim 2,5 – 5 DCU / 100 l piimale

Hapukoor, hapupiim 2,5 – 5 DCU / 100 l piimale

Pehmed juustud 5 – 10 DCU / 100 l piimale

Poolkõvad juustud 5 – 10 DCU / 100 l piimale

*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.

Kasutamisjuhis: Säilitada temperatuuril < 4°C  ja kuivas. Kui säilitatakse miinuskraadide juures, enne kasutamist hoida pakendit toatemperatuuril 30 kuni 60 minutit (kultuuri aktiivsuse tagamiseks). Enne kasutamist kontrollida, kas juuretis on pulbrilisel kujul. Lisada otse valmistatavasse piima niipea kui segaja labad on piimaga kaetud. Vältida õhu sattumist piima ja vahu teket.

Tähtis soovitus: kui tootest on moodustunud tahke mass, siis ta ei ole kasutuskõlblik ja tuleb ära visata, et hoida bakteriofaagidega saastumise oht kontrolli all, selleks tagada vastavate toodete puhul tehase ja seadmete pesemise ja desinfitseerimise efektiivsus regulaarse intervallina, et limiteerida bakteriofaagide kontsentratsiooni. Vältida süsteemi, et osa lõpptoodet satuks tagasi tootmisliini algusesse, et limiteerida faagi levikut.

Säilitamine: 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.

Valmistatud: Danisco France SAS

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,002 kg
Mõõtmed 7 × 7 × 0,3 cm