Juuretis Danisco VEGE 061 LYO 200 DCU

30,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laost otsas

Email when stock available

Tootekood: IDC0201 Kategooriad: , , , , , ,

Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus (NCFM®), Bifidobacterium lactis (HN019™)

Kasutamine: Soovituslik doos: taimsete toodete valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 L

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.

Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.

Valmistatud: DuPont Danisco France SAS

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,023 kg
Mõõtmed 17 × 13 × 0,5 cm