Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus – 12. oktoober 2022

60.00 

Millal: 12.10.2022

Koht: Välja tn. 7, Pärnu

Laos

Kategooria:

Kirjeldus

Koolitust läbivad teemad:

* Algtõed toiduohutusest,

* Retseptide koostamine ning lisaainete valik,

* Tooraine ettevalmistamine,

* Seadmete valik ja kasutamine,

* Praktiline töö: vorstimassi valmistamine, vorstide pritsimine ja termiline töötlemine.

 

Päevakava:

09.00 Kogunemine, hommikukohv

09.20 Ohutustehnikaalane instrueerimine

09.40 Retseptuuri koostamine

10.00 Praktiline töö õppelaboris – liha peenestamine, maitseainete kaalumine vastavalt retseptuurile, vorstimassi segamine, pritsimine ja klipsimine, vorstilattide keppidele asetamine

12.30 – 13.00 Kohvipaus

13.00 Poolsuitsuvalmistamise teooria, teoreetilised küsimused-vastused (seadmed, kestad, maitseained)

14.30 – 15.30 Soojade vorstide degusteerimine (orienteeruv lõpuaeg kujuneb vastavalt praktilise töö pikkusele)

 

NB! Ainult koolitust ostes palume valida transpordiks "Tulen ise järgi Välja tn 7, Pärnu"!



Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus – 12. oktoober 2022”