Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU

10.00 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laost otsas

Tootekood: IDC0162 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Koostises: Lactobacillus rhamnosus

Omadused: Juuretis piimatoodetele. Väga aeglane ja vähese hapnemisega, moodustades vähesel määral L (+) tüüpi piimhapet, lagundab vähesel määral tsitraadist diatsetüüli ja atsetoiini. Väga vastupidav soola sisaldusele.

HOLDBAC LC LYO 100 DCU lisatakse koos juuretisega. Ta mõjutab positiivses suunas hapendatud toodete tekstuuri ja/või maitset, säilitades toodete iseloomulikud organoleptilised omadused.

Kasutatakse juustudes ja taimsetes toodetes.

HOLDBAC LC LYO 100 DCU aitab säilitada toodete värskust säileaja jooksul, samuti aitab ära hoida osade kõrvalmaitsete teket säileaja ja transpordi jooksul.

HOLDBAC LC LYO 100 DCU inhibeerib mittesoovitatavate mikroorganismide arengut bioloogilisel viisil – nt. leukonostoki ja heterofermentatiivsete piimhappebakterite ja enterokokkide.

Efektiivus sõltub saastumist põhjustanud mikroorganismide tüvedest ja liikidest.

 

Kasutamine:

Poolkõvad juustud:                        Soovituslik doos:             5 – 20 DCU / 100 l piimale

Emmental                                                                                     5 – 20 DCU / 100 l piimale

Taimsed hapendatud tooted                                                    10 – 20 DCU / 100 l piimale

Doseeritav kogus on soovituslik. Tegelik doseeritav kogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

HOLDBAC LC LYO 100 DCU kasutatakse kui lisajuuretis koos hapendamisejuuretisega.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C.

Valmistatud: DuPont Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud.

Lisainfo

Kaal 0.01 kg
Mõõtmed 14.5 × 12 × 0.6 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU”