Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU

21.85 

Piimatoodete kvaliteedi parandamiseks säileaja jooksul.
Juuretis on spetsiaalselt valitud mitme-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Laos

Tootekood: IDC0200 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Nimetus: Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU piimatoodete kvaliteedi parandamiseks säileaja jooksul
Juuretis on spetsiaalselt valitud mitme-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Koostises: Lactobacillus paracasei, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii.

Omadused: Juuretis piimatoodetele. Väga aeglane ja vähese hapnemisega, moodustades vähesel määral L (+) tüüpi piimhapet, äädikhapet ja propioonhapet. Moodustab väga vähesel määral teisi happeid, nagu ka diatsetüüli.

HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU lisatakse koos juuretisega. Ta mõjutab positiivses suunas hapendatud toodete tekstuuri ja/või maitset, säilitades toodete iseloomulikud organoleptilised omadused.

Kasutatakse värsketes hapendatud toodetes ja juustudes.

HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU aitab säilitada toodete värskust säileaja jooksul, samuti aitab ära hoida osade kõrvalmaitsete teket säileaja ja transpordi jooksul.

HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU inhibeerib mittesoovitatavate mikroorganismide arengut bioloogilisel viisil – nt. pärmide, hallituste ja heterofermentatiivsete piimhappebakterite.

Efektiivus sõltub saastumist põhjustanud mikroorganismide tüvedest ja liikidest.

HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU ei ole mõeldud juustudes aukude moodustamiseks.

 

Kasutamine:

Hapendatud tooted:                      Soovituslik doos:             10 DCU / 100 kg piimale

(nt. jogurt, hapupiim, hapukoor, kohupiim jne.)                või 10 – 30 DCU / 100 l koorele *

 

Feta ja feta-tüüpi juustud

5 – 10 DCU / 100 l piimale

*sõltub tehnoloogiast (hapnemise temperatuurist, doseeritavast kogusest)
Doseeritav kogus on soovituslik. Tegelik doseeritavkogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt.

On soovitatav teha analüüse kõikide tootegruppide osas, mis sisaldavad värvaineid, värvuse muutust võib esineda sünteetilistel värvainetel – päikeseloojangukollane, karmoisiin, võlupunane (RED 40), erkpunane 4 R ja brilliantsinine.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

Lisainformatsioon: Holdbac YM juuretised on väljatöötatud, testitud ja müüakse baseerudes nende kaitsvatele omadustele. Kliendid, kes kasutavad neid juuretisi teistes tootegruppides teevad seda omal vastutusel.

HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU kasutatakse kui lisajuuretis koos hapendamisejuuretisega.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C.

Valmistatud: DuPont Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud.

 

Lisainfo

Kaal 0.01 kg
Mõõtmed 14.5 × 11.7 × 0.6 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU”