70.00  Hind sisaldab 20% käibemaksu

Raamat on mõeldud toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks ja võtab kokku toiduainete tootmise tehnoloogiad Eestis.

Laos

Tootekood: OTH0223 Kategooria:

Kirjeldus

Koostatud õpik on mõeldud eelkõige toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks, olles aluseks praktiliste õppevormide (labortööd, praktikumid) ning erinevate e-õppe materjalide väljatöötamisel.

Õpik sisaldab süsteemselt esitatud baasteadmisi:
1. Loomse- ja taimse toorme omadused, koostised jms
2. Toidutoorme töötlemise füüsikalis-keemilised ja bioloogilised põhiprotsessid
3. Olulisemate toiduainete tehnoloogia.

Liitu uudiskirjaga

Oled edukalt liitunud uudiskirjaga. Täname Sind!

Latest news


Makse ja tarneviisid


Partnerid: