Otsas
Vaata ostukorvi “Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU” lisati sinu ostukorvi.
Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU
7,00 €
Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laost otsas
Email when stock available
Tootekood:
IDC0171
Kategooriad: Juuretised, Jogurtile
Koostisosad: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).
Kasutamine: Soovituslik doos jogurti valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 l piimale.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 35 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: DuPont Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,014 kg |
---|---|
Mõõtmed | 13 × 0,5 × 17 cm |
Sarnased tooted
MAKSEVIISID
TARNE
Kliendi­teenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti